سناریو عالیجناب بازی مافیا
این سناریو که در شبکه خانگی نمافیلم پخش شده است 12 نفره هست و جمعی از بازیگران و سلبریتی ها دور هم مافیا بازی می کنند.
این بازی بین خائنین و وفاداران می باشد و خبری از شهروند و مافیا نیست.

نقش های سناریو عالیجناب
بازیکنان در این سناریو به دو گروه شهروند و مافیا تقسیم می شوند که در زیر نقش های هر گروه را با هم بررسی می کنیم.
نقش های گروه خائنین
- جان میلتون رئیس گروه خائنین هست که شات شب به عهده اوست و یک قابلیت قبض روح دارد. که اگر نقش کسی رو حدس بزنه از بازی خارج میشه.
- شرور می تواند در شب یک وفادار را تهدید به مرگ کند و اگر دو شب یک نفر را تعدید به مرگ کند و هنری او را نجات نداده باشد از بازی خارج میشه.
- هانیبال می تواند یک وفادار ساده را خریداری کند و به خائن تبدیلش کند.
- خائن توانایی خاصی ندارد و جز گروه خائنین می باشد.
نقش های گروه وفاداران
- هنری در بازی 12 نفره می تواند جان خودش را دو بار و جان بقیه را هر چند بار خواست نجات دهد.
- آرتور دو تا استعلام دارد که اگر خائنی به جز رئیس را بگیرد استعلامش مثبت هست.اگر مثبت بگیرد جایزه دارد و باید استعلام وفادار ساده را بگیرد.اگر درست باشد فردا گرداننده وفادار ساده را به همه معرفی می کند.
- فردریگ می تواند در شب کارت شناسایی را جلوی یک نفر بگذارد اگر جلوی خائنین بگذارد فردا صبح گرداننده اعلام می کند فردریک خائن را شناسایی کرده است و فردریک یک جایزه شب بعدی دارد در غیر این صورت قابلیت او می سوزد.
- لوئیس فدا کار لوئیس یک شیلد اهدایی داره و فقط یک بار می تونه اونو به وفادار ذهنیش بده و اون وفادار یک شب در مقابل تیر خائنین در امان است. اگر لوئیس به هر دلیلی از بازی خارج بشه فردای اون شب خائنین قادر به انجام هیچ کاری نیستند. اگر هانیبال لوئیس رو بخواد خریداری کنه فردا صبح دستگیر میشه و توسط گرداننده اعلام میشه.
- مارتین ویل دو کارت افشای هویت اصلی و بی نهایت فیک دارد.به وفادار و خائن ذهنی خودش کارت اصلی یا مشقی میده. گرداننده هم میگه همه دست ها جلو و کسانی که کارت گرفته اند را لمس می کند. اگر کسی از کارت اصلی استفاده کنه گرداننده از بازی خارجش می کنه و سایدش رو اعلام می کنه. اگر کسی که کارت اصلی گرفته از بازی شات بشه کارت بر می گرده.
- وفادار ساده دو شهروند ساده در بازی است که به همراه مظنون قابلیت سوداگری شدن دارند.
قوانین و روند بازی
قبل از اینکه نقش ها پخش بشه یکی داوطلب میشه برای سر صحبت. سپس نقش ها تقسیم شده و روز معارفه رو بدون چالش شروع می کنیم. برای ورود به دفاعیه در تعداد 11 و 12 نیاز به 5 رای و 8 تا 10 نفر به 4 رای و 6 یا 7 به 3 رای و در 4 و 5 به 2 رای. برای خروج از بازی نیز به همین تعداد رای نیاز هست. اگر فقط یک نفر بیاد تو دفاعیه می تواند یک تارگت و کاور انتخاب کنه. اگر دو نفر باشند هر کدام یک داوطلب را انتخاب می کنند. اگر 3 به بالا باشد هر کدام صحبت می کنند و به هم حق رای دارند.